CoD4 - Pożegnanie legendy
Moderator: Moderatorzy lokalni
- Nightmare
- Moderator
- Kontakt:
CoD4 - Pożegnanie legendy
Każda legenda kiedyś umiera.
Dla nas (dla FeN) taką legendą jest Call od Duty 4 - Modern Warfare.
Od niego wszystko się zaczęło, dzięki niemu powstał FeN Team i istnieje do dziś.
Niestety dziś kończymy naszą wieloletnią przygodę ze wspaniałą grą jaką nadal jest CoD4 i zamykamy nasz ostatni serwer poświęcony tej grze.
Spędziliśmy razem z Wami tysiące godzin na graniu w Cod'a za co ogromnie Wam dziękujemy.
Łezka kręci się w oku, jednak trzeba iść dalej do przodu.
Jest takie powiedzenie "Umarł król, niech żyje król".
Dla wielu z nas (starych cod'owców) nowym królem może być Rainbow Six (R6), który jest niesamowicie dopracowaną, wyważoną, wymagającą i wciągającą grą, taką jaką kiedyś był CoD4.
Mamy już sporą i mocną ekipę i zapraszamy do wspólnej gry. Więcej wiadomości znajdziecie niebawem na forum.
Także jeszcze raz wielkie dzięki za wszystkie miłe chwile spędzone przy CoD4 i do zobaczenia w grze.
Legenda umarła ale nigdy o niej nie zapomnimy....

Dla nas (dla FeN) taką legendą jest Call od Duty 4 - Modern Warfare.
Od niego wszystko się zaczęło, dzięki niemu powstał FeN Team i istnieje do dziś.
Niestety dziś kończymy naszą wieloletnią przygodę ze wspaniałą grą jaką nadal jest CoD4 i zamykamy nasz ostatni serwer poświęcony tej grze.
Spędziliśmy razem z Wami tysiące godzin na graniu w Cod'a za co ogromnie Wam dziękujemy.
Łezka kręci się w oku, jednak trzeba iść dalej do przodu.
Jest takie powiedzenie "Umarł król, niech żyje król".
Dla wielu z nas (starych cod'owców) nowym królem może być Rainbow Six (R6), który jest niesamowicie dopracowaną, wyważoną, wymagającą i wciągającą grą, taką jaką kiedyś był CoD4.
Mamy już sporą i mocną ekipę i zapraszamy do wspólnej gry. Więcej wiadomości znajdziecie niebawem na forum.
Także jeszcze raz wielkie dzięki za wszystkie miłe chwile spędzone przy CoD4 i do zobaczenia w grze.
Legenda umarła ale nigdy o niej nie zapomnimy....

- One
- Kontakt:
Re: CoD4 - Pożegnanie legendy
Smutek mnie rozpiera ;( To właśnie dzięki tej grze zostałem członkiem wspaniałej społeczności jakim jest FeN. Poznałem tu wiele wspaniałych osób, z którymi spędziłem wiele godzin w tej grze czy to w trybie TDM czy ProMod. Bywało raz lepiej raz gorzej, ale nigdy nie było nudno! Bardzo szkoda, żę tak to się wszystko potoczyło, ale trzeba żyć dalej. Good Game. Well Played. Dzięki za wspólne gierki! 

- Speed
- Kontakt:
My tam dzisiaj zagraliśmy mixa i było Zaje******. Na jednym mixie się nie skończy 

- Lockersky
- Moderator
- Kontakt:
oczywiście Speedzie że nie. Naucz siostrę to będzie idealnie do 5tki XD
A tak na serio:
Dzięki za te x godzin czasu spędzonych na miksach
(oczywiście nie lubimy dalej żabojadów, nie?). Szkoda
Mimo wszystko mam nadzieję, że mimo śmierci gry dalej będziecie mieć ją na PC aby kiedyś znowu, po zebraniu, usiąść do polaczkowego. Oczywiście Bonda i koniec tabeli zaklepuje dla siebie 
Ps.: Grzesiu dalej lamisz i potrafisz tylko kampić?
A tak na serio:
Dzięki za te x godzin czasu spędzonych na miksach

Ps.: Grzesiu dalej lamisz i potrafisz tylko kampić?

Always Crave for More
Myśl:
"Pamięć o człowieku zmarłym jest podobne do światła pochodni. Na początku światło świeci mocno, z czasem blednie, aż w końcu gaśnie. Ja natomiast po śmierci będę słońcem..."
Myśl:
"Pamięć o człowieku zmarłym jest podobne do światła pochodni. Na początku światło świeci mocno, z czasem blednie, aż w końcu gaśnie. Ja natomiast po śmierci będę słońcem..."
- grzesiek_k
- Administrator
- Kontakt:
Młody Przyjacielu... Ja Cię proszę

To się nazywa "taktyczne wyczekiwanie"

Mądry jest ten kto pyta a głupi ten co wie wszystko.
- Kebes_Hs
- Moderator
- Kontakt:
Aww! świetny post Night! świetna tapeta, aż łezka się kręci! pamiętam swój pierwszy "mecz" gdy byłem poddawany próbie przez Deve i reszte ekipy... wyobraźcie sobie ten pot który po mnie leciał ale.... Deagle dalej robił swoje i uśmiercałem jednego po drugim i wtedy bez wachania Rafal powiedzial ze jestem czarnuchem od brudnej roboty <3 ahhhh ide sprzątac dom, bo czuję że zaraz łzy polecą
Dzięki wszystkim za te piękne chwile!! i na tym nie konczymy przygodY!!!!!!!!! Lecimy z fartem dalej ziomeczki i kolejny zlot jest również nasz! FeN TEAM ON TOP! <3

Hardstyle Will Never Die!!
- Prorok
- Kontakt:
Gierka życia, za czasów komunikatora xfire, zanim umarł nabite było 4500 godzin, dziękuję za liczne bany na serwerach hc wystawiane przez adminów, za liczne mixy i spary te mocniejsze jak i te lajtowe, za emocje za dobre jumpy i glitche, za przepełniomą łzami szczęścia i rozpaczy gier. Pierwszy mecz fenowski z Devą nie dawał mi szzamnsy na crossfire zamykałem, ale na Backlocie dawałem rade z Aqu
, musze przyznać teraz szczerze że miałem sprzętowo wyłączony dym w codzie, na kartacj nvidia dało soę tak zrobić, zamykało się środowisko i widziało się przez dym. W nlwych grach to juz nie przejdzie. Jeszcze raz Dzięki za wszystko

- ram
- Kontakt:
- Prorok
- Kontakt:
o tak, to jest to, to był skan!!!
- Cypis
- Administrator
- Kontakt:
Jebać, karać, nie wyróżniać !!!